​Vinkort

Frankrig - Rødvin

Bourgogne Pinot Noir

Aromaen er velafbalanceret, fyldig og frugagtig. Smagen er fyldig og fyldt med modne røde bær. Meget fin tannin. Det er en yderst drikkelig vin, der yndet af eksperter.

378,-

Argentina - Rødvin

Husets rødvin, Oro Negro, Bonarda/Malbec

Flot rubinrød farve, og en aroma der er blomstrende og frugtagtig, med noter af jordbær, kirsebær og hindbær. Smagen er ung og frisk.

225,-

Los Haroldos Malbec Oak

Aromaen er kompleks med røde frugter og kombineret med et strejf af træ fremhæves tilstedeværelsen af vanille og chokolade. Smagen er kraftig med god tannin.

258,-

Sydafrika - Husets favorit - Rødvin

Boschendal Lanoy, Cabernet Sauvignon / Merlot

Smagen er frugtagtig, velafbalanceret med en

blød og afrundet tannin.

248,-

Californien - Rødvin

Økologisk & Biodynamisk, Paul Dolan Sauvignon

Druerne til vinene stammer fra økologiske og biodynamisk dyrkede vinmarker. Cabernet Sauvignon vinmarkerne på de modsatrettede skråninger i dalen når sammen i bunden, og druerne herfra afbalancerer hinanden i en harmonisk og yderst smagfuld vin. Smagen er fyldig og velstruktureret med modne blommer og saftige solbær med et strejf af mynte mocca.

325,-

Italien - Rødvin

L`inverno, Veronese

Inverno betyder "vinter" på italiensk. Druerne får lov at sidde på vinstokkene, til de fuldt modne og høstes først midt i december. Vinen lagres herefter 2 år på egetræsfade og 1/2 år på flaske. Et mesterstykke af en vin med god smag samt en rar og blød aroma. Særdeles velegnet til rødt eller grillet kød, vildt eller gode oste.

359,-

Amarone, Classico "Aurum"

Farven er intens granatrød og duften er kompleks af tørrede bær, især brombær og tranebær, der blander sig med toner af lakrids, kirsebær, vanilje og en anelse chokolade. Smagen er varm og meget koncentreret med stor kraft og blød fylde af fuldmoden frugt.

498,-

Barolo Gioso Riserva, D.O.C.G., Italien

Det siges om Barolo, at den er vinenes konge og kongernes vin! Større kan det vist ikke blive. Navnet GIOSO kommer af ejerens for- og efternavn, Giovanni Sordo. Duften er meget kompleks og indeholder alskens røde bær og mørke frugter. Aromaerne spænder over både florale elementer og mørkere noter som trøffel, chokolade og lakrids, der alle ændres jo ældre den

bliver. Frugten går fra at være frisk til tørret. Det samme gælder for de florale elementer, der går i retningen af tørrede blomster og urter.

699,-

Spanien - Rødvin

Ribera Del Duero, Baron de Valle

Vinen har en bouquet af jordbær og solbær. En krydret og koncentreret smag med lidt vanille i eftersmagen er blot nogle få af komponenterne i denne meget elegante vin.

298,-

Frankrig - Hvidvin

Dopff au Moulin, Riesling

Smagen er tør, intens og frisk med god fyldig struktur. Elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, graper og fersken, men også noter af hvide blomster.

278,-

Chablis Michel Picard

Denne vin har en flot gul farve. Bouqet`en er elegant frisk og frugtagtig med mange små finesser bl.a. et hint af flint, som kendetegner en god Chablis.

348,-

Argentina - Husets hvidvin

Oro Blanco, Chenin Blanc/Chardonnay

Frisk og frugtig hvidvin. Aromaen er intens og frugtrig med citrusfrugter og tropiske noter. Smagen er ung og frisk.

225,-

​Sydafrika - Husets favorit - Hvidvin

Boschendal, Rachel’s Chenin Blanc

Fyldig hvidvin med en udpræget eksotisk aroma af mango. Smagen er præget af frugt med lidt nødder og honning.

238,-

Californien - Hvidvin

Økologisk & Biodynamisk, Paul Dolan Chardonnay

Druerne til vinene stammer fra økologiske og biodynamisk dyrkede vinmarker. Denne elegante klassiker fra Mendocino County er en skøn blanding af de lyse frugter fra de kølige marker i de

nordlige Benchland og de frodige frugter fra de varmere marker i Hopland. Smagen indeholder modne pærer, sprøde æbler og strejf af citrusfrugter, suppleret med cremet og krydret vanille.

309,-

Østrig - Hvidvin

Zöhrer, SAND 1 - Grüner Veltliner

Vinen har en lys gylden farve, smagen er behagelig og blød, med en tiltalende frisk fornemmelse på grund af en velafbalanceret syre, der efterlader et dybt indtryk.

249,-

Sydafrika - Rosévin

Boschendal Pavillion Shiraz Rosé

Laksefarvet rosévin, fremstillet af håndplukkede Shirazdruer, hovedsageligt fra områderne Paarl og Franschoek. Boschendal Pavillion Shiraz Rosé har en elegant frisk smag, der gør den velegnet til både apéritif og lette retter.

238,-

Frankrig - Champagne

Lanson, Black Label Brut, Champagne

Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine

perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

309,-

Dom Perignon 2004, Champagne

Det første indtryk af Dom Perignon er en frisk, krystallisk og skarp duft, der afslører en unik verden med hints af hvid peber og gardenia. Vinens modenhed fremtoner herefter blidt. I munden fornemmes en direkte optakt til en kernesund rundhed, der synes at skyde op som en plante. Noter af anis og tørret ingefær glider over frugtskind af pære og mango, og skaber en effekt, der er mere håndgribelig en sanselig. Finalen folder sig ud, for herefter at falde til ro, moden, afslappet og vidtløftig.

2229,-

​Sands Restaurant

​Skolegade 60 • 6700 Esbjerg​

Telefon.: + (45) 75 12 02 07

E-mail: Kontakt@sands.dk

CVR nr: 35025871​​

​Åbningstider

Restauranten har åbent alle dage.

Mandag - lørdag​: 11:30 - 21:30

Søndag og helligdage: Lukket

Se kontrol rapport

Sands Restauration ApS
Skolegade 60
6700 Esbjerg
Tlf.: 75 12 02 07
Email: Kontakt@sands.dk