​Aftenmenu

Forretter

Orientalsk karrysuppe

flødelegeret hønsekødssuppe med hønsekød, peberfrugt, champignon, ananas samt friskbagt brød

​79,-

Stor tartelet

med høns i asparges

69,-

Røget laks

med flødestuvet spinat, røræg og asparges, serveres med ristet brød

89,-

Ristede tigerrejer

ristede tigerrejer i cremet hvidløgssauce og urte julienne. Serveres med friskbagt brød.

89,-

1 stk. bakskuld

med citron, remoulade og rugbrød

75,-

Rejecocktail

med friskbagt brød

75,-

Vegetar

Grøntsagslasagne

grøntsagslasagne med tomatcoulis og dagens garniture

​145,-

Sand's Specialiteter

Stegt flæsk

med persillesauce og hvide kartofler

​119,-

Pariserbøf

med løg, rødbeder, kapers, peberrod og æggeblomme

135,-

Stjerneskud

med stegt og dampet fiskefilet. Garneret med dressing, rejer, asparges, røget laks og kaviar

149,-

Fisk​

Stegt rødspætte

med persillesauce og hvide kartofler

​179,-

Fileter af rødspætte

fileter af rødspætte med sauce vin blanc, samt hvide kartofler og dagens garniture

189,-

Hovedretter

Herregårdsbøf

hakkebøf med hjemmelavet bearnaise sauce, ærter og pommes frites

​159,-

Beuf bearnaise

- af 200 g oksemørbrad - serveres med hjemmelavet bearnaise sauce, dagens garniture og pommes frites

249,-

Beuf Stroganoff

strimler af ristet oksemørbrad og bacon i kraftig sauce tilsat fløde, løg, tomat og champignon. Serveres med enten kartoffelmos eller pommes frites

189,-

Peberbøf

af 200 g oksemørbrad med knust Madagascar peber og dijon sennep, Serveres med pebersauce, bagt kartoffel med kryddersmør og dagens garniture

​249,-

Wienerschnitzel

af kalveinderlår, med ærter, sky sauce og brasede kartofler

​189,-

Kyllingebryst

kyllingebryst med estragonsauce, timiankartofler og dagens garniture.

​149,-

Dessert og ost

Valnødde-marcipantærte

med hjemmelavet is og friske frugter

​​72,-

Dagens desserttallerken

efter kokkens valg

72,-

Hjemmelavede pandekager

med vanilleis

​69,-

Variation af is, frugt og coulis

69,-

Friturestegt camembert

med ristet brød og solbær

59,-

Danske og udenlandske oste

med oliven tapanade og glaserede nødder

75,-

Kransekage

18,-

Kaffe

1 kande the pr. person

30,-

1 kande kaffe pr. person

​30,-

1 kop varm kakao med flødeskum

​25,-

Irish Coffee

45,-

Italiensk kaffe, med Sambuca

​45,-

Danske og udenlandske oste

med oliven tapanade og glaserede nødder

75,-

Kransekage

18,-

​Sands Restaurant

​Skolegade 60 • 6700 Esbjerg​

Telefon.: + (45) 75 12 02 07

E-mail: Kontakt@sands.dk

CVR nr: 35025871​​

​Åbningstider

Restauranten har åbent alle dage.

Mandag - lørdag​: 11:30 - 21:30

Søndag og helligdage: Lukket

Se kontrol rapport

Sands Restauration ApS
Skolegade 60
6700 Esbjerg
Tlf.: 75 12 02 07
Email: Kontakt@sands.dk